Bugün Ne Yapsam Ne Pişirsem

Sitemizin Sevgili Ziyaretçileri Merhaba;
Her Gün Ne Yapsam Ne Pişirsem diye Uzun Uzun Düşünmeyin.

Her Gün Sitemize Uğrayın. Yemek Öğünlerinizde Farklı Yemek Menülerimiz ile Size; “Bugün Gün Ne Pişirsem” Konusunda Fikrimiz ile de Yardımcı Olalım. Biz Bundan Mutluluk Duyarız… Her zaman Bekleriz.

ŞATIROĞLU ET & KASAP & MANDIRA
Afiyet Olsun…






GAZİANTEP SİMİT KEBABI

GAZİANTEP ‘den SİMİT KEBABI

  • 1 Su Bardağı İnce Bulgur
  • 1 Su Bardağı Ilık Su
  • 700 gr ŞATIROĞLU DANA KIYMA (Tek Çekim KEBAPLIK ZIRH KIYMASI)
  • 2 Çay Kaşığı Tuz
  • 1.5 Çay Kaşığı Karabiber
  • 1 Yemek Kaşığı Acı/Tatlı Kırmızı Toz Biber
  • 1.5 Tatlı Kaşığı Kuru Nane
  • 2 Diş Kastamonu Taşköprü Sarımsağı

Simit Kebabı Nasıl Yapılır ?

  • Geniş bir yoğurma kasesinde bulguru ılık suyla karıştırın ve bulgurlar hafif şişene kadar bekleyin.
  • Bulgurlar şiştikten sonra spatula yardımıyla havalandırdıktan sonra kıyma, tuz, karabiber, kırmızı toz biber, nane ve rendelenmiş sarımsağı ekleyip kıymaı çok ezmeden yoğurmaya başlayın.
  • Hazırladığınız bulgurlu kıyma harcını ıslattığınız şişlere ince ve eşit olacak şekilde köfteler halinde hazırlayın ve pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirin.
  • 200 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin. Soğanlı sumak ve taze ekmekle servis edin.
    Afiyet Olsun!
Kaynak: YEMEK .com

 

İlginize Teşekkür Eder ; İyi Alışverişler Dileriz.

Afiyet Olsun…
Siparişlerinizi Bekleriz.