Ankara’ da ET denince ilk akla gelen ŞATIROĞLU ET & KASAP; 1947 yılında Ankara Sakarya Caddesinde küçük bir bir kasap dükkanı olarak Siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başlamıştır.

Kurulduğumuz 1947 yılından bugüne “Müşteri Velinimetimizdir” ve “Herşeyin Daima En İyisi” anlayış ve ilkelerimizden hareketle Siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini daima ön planda tutan bir firma olduk, olmaya da devam ediyoruz.

Daima kaliteli, hijyenik ve sağlıklı ürün ile kaliteli hizmet anlayışımızı, kurulduğumuz 1947 yılından beri dededen toruna kuşakla ilke ve değerlerimizi, bugünlerimize ve Siz kıymetli müşterilerimizin hayatlarına en önde taşıyan, sektöründe uzman bir firma olduk.

Müşteri Velinimetimizdir anlayışımuız ile müşteri memnuniyeti biz de her zaman her şeyden önce gelmekte olup ürün ve hizmetlerimizi sunmaya;

Siz değerli müşterilerimize ANKARA’da yıllardır başarı ile hizmet sunan Küçükesat Merkezimizi Gaziosmanpaşa-Nenehatun caddesine taşıyarak; Gaziosmanpaşa-Nenehatun Merkez Mağazamız ve Şube Mağazamız olan ÇAYYOLU-BEYSUKENT Mağazalarımızda : “İlkeli ve Kaliteli Hizmet ile Kaliteli Ürün Anlayışımız” ile devam etmekteyiz.

Kuruluşumuzdan bu yana bize gösterdiğiniz ilgi ve duyduğunuz güvene teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

ŞATIROĞLU AİLESİ.

satiroglu-et-kasap-sarkuteri-mandira-beysukent-kucukesat
0 (312) 446 39 91